SALGS- OG LEVERINGSVILKÅR
Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusive moms. Fragtprisen er fast uanset antal bestilte produkter. Kontakt evt. info@plantesmil.dk for nærmere information.

BETALING
Du kan betale med eDankort, Dankort og VisaDankort. Du kan også betale med mobilepay på vores hjemmeside, hvis din aftale ved mobilepay, er oprettet på et DK/VisaDK.
Ved køb med kreditkort trækker vi selvfølgelig ikke beløbet fra din konto, før varen er afsendt fra vores butik.

Rønde og Omegns Sparekasse Reg.nr.: 9354  Kontonr.: 0000052847.

FORBRUGERSIKKERHED
Som kunde i hos Grenaa Plantecenter har du altid de rettigheder, som fremgår af Forbrugerstyrelsens regler. Hvis et køb henvises til Forbrugerstyrelsens Klagenævn, retter vi os efter nævnets anbefaling.

RETUR- OG OMBYTNINGSRET
Der er ingen fortrydelsesret på vores blomster. Ved køb af alternative varer fra webshoppen er den normale reklamationsret gældende.

LEVERINGSTID
Hvis du bestiller din vare inden kl. 10 leveres den samme dag. Du vil modtage en e-mail, når din bestilling er modtaget. Hvis du bestiller varer, som er midlertidigt udsolgt, vil du blive informeret via e-mail eller telefon med oplysning om forventet leveringstidspunkt. Ønsker du ikke at modtage varen på grund af forlænget leveringstid/restordre, har du naturligvis mulighed for at afbestille den.

TRANSPORTSKADE
Hvis der er synlige skader ved modtagelsen af varen/varerne, skal du straks kontrollere, om varen har lidt synlig overlast. Hvis ja, skal du nægte at modtage varen. Hvis nej, skal du bede vores bud om at notere, at blomsten / produktet / emballagen er beskadiget under transporten.
Er der eventuelt andre skader på produktet efter udpakning, skal du kontakte os hurtigst muligt. Vi vil derefter sørge for den videre sagsgang, så du kan få ombyttet dit nye produkt uden unødig ventetid.

REKLAMATION
Hvis du mod forventning skulle modtage en defekt vare, udbedrer vi fejlen ved hurtigst muligt at sende dig en ny vare, når vi har modtaget den defekte vare retur. Dine udgifter til forsendelse refunderes direkte til din bankkonto. Vi garanterer at de varer du har bestilt er fri for produktionsfejl i 1 år, eller under den garantiperiode som gælder for dit produkt, fra leverance.
Garantien gælder ikke for fejl som opstår ved eller efter egen forandring af produktets funktion. Garantien gælder heller ikke ved ydre påvirkning af produktet, som f.eks. skader i forbindelse tab.

ANDET
Grenaa Plantecenter forbeholder sig ret til at forandre priser og specifikationer uden varsel.
Vi tager forbehold mod eventuelle trykfejl, udsolgte varer og svigtende leverancer fra vores leverandører.
Hvis en bestilt vare ikke er tilgængelig inden for normal leveringstid, får du besked om dette.
Personer under 18 år, som ønsker at bestille varer, skal have tilladelse fra forælder/værge.
Ved at indsende en bestilling til Grenaa Plantecenter forudsættes det at du har gennemlæst og accepteret vores salgsvilkår.